vineri, 24 octombrie 2008

O afacere de viitor, internet gratuit | Idei de Afaceri

Cred ca toata lumea stie ce este aceea o retea wireless, daca nu stiti, veti gasi aici mai multe informatii. In principiu este vorba despre accesarea internetului fara a mai fi nevoie de cablu. Afacerea pe care o sa o prezint este relativ simpla si necesita investitii doar in echipamentele ce vor fi folosite pentru a face reteaua. Utilizatorii dumneavoastra vor avea acces gratuit la retea, cu o singura conditie, de fiecare data cand vor deschide un browser de internet, vor trebui sa astepte 10 sau 15 secunde, timp in care pe ecran, vor fi prezentae diverse reclame. Dumneavoastra veti castiga din vinderea spatiului publicitar pentru acele reclame. In functie de zona in care veti implementa sistemul, puteti avea reclame targetate foarte bine, iar cei care vor cumpara publicitatea vor plati mai mult. Sa luam ca exemplu un campus studentesc, daca instalati un punct wireless acolo, utilizatorii vor fi in principal studenti. Astfel cei care vor cumpara publicitate vor fi in mare masura companiile care doresc sa ii aiba clienti si vor plati mai mult decat o retea oarecare.

Articole similare:



5 Comments:

Anonim said...

si costurile estimative pt aceasta afacere ar fi?

Unknown said...

Pai dak vrei un singur hotspot e simplu, daca nu, iti trebuie routere, loc de unde sa alimentezi si sa iti fie in siguranta echipamentul. Sa poti oferi service ti-ar trebui si o masinuta. Cativa oameni instruiti...and so on..pare o afacere mica dar nu e..Si eu m-am gandit de mult la asta si m-am lasat

Unknown said...

Si eu m-am gandit acum 5-6 ani la aceasta afacere, dar din pacate nu am avut bani sa o si pornesc.. costul pentru un singur hotspot (router) este de 300 ron la care se adauga internetul 20-25ron pe luna si curentul electric 20-25ron pe luna..

Dar daca ne-am gandi la ceva mai complex? cu un AP puternic pentru a emite pe o distanta mai mare.. ganditi-va la toti oamenii care au Telefoane cu wireless, laptopuri (eee,one,etc), unii sunt sigur ca si-ar pune internet si pe masina (se vand PC de masina cu wireless).. Daca serviciul este si de calitate, sigur va fi un succes!

duku602@gmail.com
http://chelios.net

Anonim said...

chiar mi-ar placea sa imi deschid o astfel de afacere dar as dori mai multe info insa nu prea am gasit.
astept diverse raspunsuri.
multumesc

Anonim said...

exista o astfel de retea in Rm.Valcea: FOXNETWORK

Trimiteți un comentariu