marți, 4 august 2009

Magazin online cu un singur produs pe zi

Nu este o idee noua de afacere si nici revolutionara, dar magazinele online ce vand un singur produs pe zi, la preturi speciale, castiga din ce in ce mai mult teren si in tara noastra.Acest tip de afacere este deja prezent in Romania, magazine online precum ghelir.ro sau zazazoo.ro ofera in fiecare zi, in limita stocului disponibil, un produs, la un pret promotional. Pentru ca sa se obtina si o marja de profit destul de buna si preturi mici, trebuie negociat foarte bine cu distribuitorii. Aceasta forma de comert este relativ recent aparuta pe piata romaneasca, in schimb, in S.U.A., de cativa ani buni au inceput sa fie magazine specializate (ex: vinuri, tigari, cafea). Probabil in cativa ani buni se va ajunge si la noi la magazine specializate, astfel este bine sa intrati acum intr-o astfel de afacere pentru a fi mai bine pozitionati pe viitor. Pentru pornirea afacere va sunt necesari aproximativ 30-50.000 euro, iar marjele de profit sunt intre 10 si 15 %. Mult succes!!!

Articole similare:



8 Comments:

activ mob said...

Foarte interesant! Felicitari pentru recomandari.

ionut said...

Super idee, a incercat cineva?

Masaj erotic Bacau said...

Este posibil,totul evolueaza.

Anonim said...

dar de ce ai nevoie de 30-50.000 euro ?

Miță said...

Chiar asa de ce ai nevoie de 30-50.000 euro? Cand poti sa lucrezi cu bilete la ordin si oricum nu ajungi la suma aia astronomica la inceput.

Dan said...

Eu cred ca ideea prinde prin faptul ca reuseste sa concentreze atentia potentialului clinet catre un singur produs. Cel mai greu pe site-urile online de azi este sa reusesti sa te hotarasti... Iar faptul ca maine nu mai gasesti produsul respectiv, te face oarecum sa te decizi mai rapid.

Unknown said...

Proiecte si planuri de afaceri la cheie, pentru orice activitate, in orice domeniul, in format tiparit si pe CD. Plata ramburs, livrare prin curier oriunde in tara. Detalii si comenzi la 0740062402 sau la marian_morosan@yahoo.com. Asiguram consultanta completa,de la idee pana la stadiul de brand. Sprijin pe toata durata derularii afacerii, atat cat veti considera necesar. Sugestii de afaceri la http://www.consultanta.informatorulbt.ro/consultanta/proiecte

Dan said...

Mie mi se par interesante aceste magazine, pentru ca prezinta doua avantaje din punctul meu de vedere: concentreaza atentia cumparatorului pe un singur produs si creaza posibilitatea ca acesta sa se hotarasca rapid, intucat maine nu o sa mai gaseasca acelasi produs la vanzare.

Trimiteți un comentariu