sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Afacere mica, profituri satisfacatoare, suc natural.

Este o afacere foarte simpla si foarte usor de pus pe picioare care are succes mai ales vara. Pentru perioada de iarna se pot alege bauturi specifice sezonului cald cum ar fi un vin fiert sau o ciocolata calda "ca la mama acasa", nu din aceea la plic, instant. Dupa cum am spus si mai devreme, este o afacere simpla ce nu va necesita o investitie mare, dar va avea nevoie de o locatie foarte buna si de vad comercial. Stiu ca exista nenumarate restaurante sau butiq-uri ce ofera celebrul "fresh de portocale" dar afacerea pe care o propun este ceva mai mult de atat. Pe langa sucuri de portocale si limonade se vor servi si sucuri de grephfruit, ananas sau banane. Se pot face combinatii intre fructe dupa preferintele clientilor. De asemenea v-as sugera ca preturile sa fie mai mici decat ce se gaseste pe piata in acest moment pentru a asigura un rulaj. Pe langa sucuri se pot servi mici sandwichuri sau prajituri de casa, fursecuri. Ca o locatie buna, v-as putea sugera gurile de metrou (pentru Bucuresti), campusurile universitare, sau apropierea de cladiri de birouri si centre comerciale. Trebuie sa incercati sa il faceti un loc prietenos unde clientii sa se simta ca acasa. Va urez mult succes

Articole similare:11 Comments:

Afaceristu' said...

este intr-adevar o afacere buna, doar ca trebuie administrata cu cap, pentru ca altfl pierderile pot fi mai mari decat te poti astepta. daca nu ai vad bun, poti sa arunci tone de fructe stricate apoi...

Anonim said...

vara in campusuri universitare??

Anonim said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Ioana said...

Este buna afacerea dar trebuie cap pentru ea.

Anonim said...

este cineva din constanta interesat de asa ceva ?

Anonim said...

EU!DAR NU SUNT DIN CT

Anonim said...

da eu sunt din ct si sunt interesat !

Anonim said...

Detin 2 sectoare de plaja in Eforie Nord.Sunt interesat de idee. emildudescu@yahoo.com

Idei de afaceri said...

Pare o idee destul de buna!

Anonim said...

Este interesanta afacerea cu sucuri naturale. Insa, inainte de a demara aceasta afacere aveti nevoie de un mic plan de afaceri. Trebuie sa stabiliti care este capitalul de care veti avea nevoie, locatia in care doriti sa va amplasati standul de sucuri naturale, numarul de angajati, care sunt competitorii, etc.
Am gasit aici http://www.clubideideafaceri.ro/pfa/stand-mobil-de-sucuri-naturale-680.html mai multe detalii.
Mult succes celor care vor sa demareze aceasta afacer!

Rent a car Bucuresti said...

O idee geniala! Cei care au inceput din timp aceasta afacere deja au un mare succes.

Trimiteți un comentariu