Ce poti face cu 10.000 euro? Nimic mai simplu, deschide-ti o covrigarie, stiu ca pare ciudat sa te gandesti ca poti face bani dintr-un produs atat de ieftin, un covrig costa cam 0.7 lei. De fapt nici nu iti trebuie 10.000, poti face o covrigarie si cu capital mai mic, depinde de locatie si echipamente. Nu iti trebuie un spatiu mare, dar trebuie sa fie un loc foarte circulat, pentru ca odata trecuti prin fata magazinului, oamenii nu vor rezista tentatiei de a cumpara... un covrig. De preferabil este de amplasat langa scoli/licee, gari/autogari, in piete sau in jurul acestora. Va trebuie totusi utilitati: apa curenta, curent electric, canalizare si gaze naturale, si de asemenea un minimun de echipamente: cuptor, malaxor, cazan . Acest tip de produs are cateva mari avantaje:
1. Se consuma indiferent de anotimp
2. Nu trebuie facuta reclama, trebuie doar locatia sa fie foarte bine aleasa, oamenii vor simtii misrosul covrigilor proaspat scosi din cuptor
3. Fiind relativ ieftini, oamenii vor cumpara mai mult de unul, deci se vor vinde foarte multi zilnic (sa-mi aratati dumneavoastra o covrigarie unde nu e coada)
4. Costuri mici de intretinere
Puteti alege 2 tipuri de coacere a covrigilor, prima fiind mai costisitoare:
1. Coacere la cuptor cu gaz
2. Coacere la cuptor electric.
In functie de vanzarile zilnice (este de asteptat sa vindeti in jur de 1000 - 2000 bucati pe zi) va puteti astepta la un profit net lunar in jur de 1000 euro, deci intr-un an de zile ar trebui sa va recuperati investitia. Puteti avea un numar de 2 - 4 angajati, in functie de cum impartiti sarcinile.
1 Comment:
la mine in oras functioneaza foarte bine aceasta afacere cu covrigi, pe la tot coltul vezi cate o covrigarie...si la toate este coada.
Trimiteți un comentariu