In zilele noastre chiar si copii de 3-4 ani invata inainte sa se joace pe calculator si dupa aceea cu alti copii.In epoca calculatoarelor, e bine sa ii ajutam pe copii nostri sa se relaxeze si in alte feluri. Sa le oferim un alt tip de difertisment in afara de cel al jocurilor pe calculator. Astazi m-am gandit sa va prezint un model de afacere care incepe sa prinda din ce in ce mai bine si in Romania. Un loc de joaca acoperit pentru copii. Cateva astfel de amplasamente se gasesc deja prin tara si au foarte mare succes. Parintii vin cu copii , platesc un anumit tarif si in acest timp copii se joaca cu alti copii, cu jucarii, cu forme gonflabile. Se pot organiza concursuri de catre personalul care se ocupa de copii. In acest timp parintii pot servi o bautura racoritoare la una dintre mesele amenajate pentru ei. De asemenea pentru a ridica nivelul veniturilor se pot vinde diverse jucarii sau se pot organiza petreceri pentru copii. Costurile pe care le implica o astfel de afacere, pot incepe de la 20.000 - 30.000 euro si poate ajunge si la 100.000 - 150.000 euro. Diferenta mare o reprezinta locatia, amenajarea, marimea, nivelul chiriei (daca este inchiriat spatiul si nu detinut de catre dumneavoastra). Pentru a face cunoscuta locatia eu cred ca este necesar un site si promovare prin intermediul gradinitelor din zona. Astfel costurile de publicitate nu vor fi foarte mari. Va urez mult succes!!!
marți, 6 ianuarie 2009
Loc de joaca pentru copii | Idei de Afaceri
Publicat de Alexander la 22:35
Etichete: Idei de afaceri
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
2 Comments:
O afacere aparent simpla si profitabila care are insa multe "hibe" ascunse. E suficient ca un copil sa se raneasca odata si veti avea un milion de belele pe cap. Si nu e imposibil ca doi copii sa se ia la bataie si sa se loveasca. Cu cat sunt mai multi cu atat vor fi mai greu de supravegheat. In general, sunt de evitat afacerile ce implica copii mici. Sunt greu de condus si implica riscuri deosebit de mari.
De obicei parintii semneaza un contract inainte ca , copilul lor sa intre in locul de joaca. Si in legatura cu micile conflicte care vor avea loc, eu cred ca personalul se va ocupa, copii nu vor fi lasati singuri, vor fi supravegheati in permanenta.
Trimiteți un comentariu