joi, 28 mai 2009

Cresterea viperelor, o afacere care te tine in priza

Pot sa va rezum aceasta afacere intr-o propozitie : " O vipera produce 1,5 grame de venin pe an, iar gramul de venin se tranzactioneaza cu 1000 de euro". Suna bine, nu? Viperele cresc in terarii de sticla si trebuie hranite de 2 ori pe luna cu soareci. Temperatura optima din terarii este intre 22 -25 grade Celsius, iar vipera face in jur de 12 pui pe an, iar veninul se poate recolta de cateva ori pe luna. Clientii dumneavoastra vor reprezenta companiile farmaceutice din intreaga lume, asa ca este bine sa contactati in prealabil companii din diverse tari pentru a semna precontracte. Semnarea de precontracte va ajuta afacerea sa obtina finantare, daca dumneavoastra nu dispuneti de fonduri. Trebuie totusi sa aveti grija pentru ca aceasta afacere este una periculoasa ce necesita multa atentie. Si trebuie sa va avertizez ca nu este asa de usor sa obtineti contracte deoarece multe companii farmaceutice au anumite standarde de calitate pe care trebuie sa le indepliniti. Va urez mult succes!!

Articole similare:



10 Comments:

Anonim said...

ar merge.. dar cred ca e si periculos:d

Anonim said...

Locuiesc intr-o zona cu multe vipere, le gasesti la tot pasul vara, fara sa vrei, si m-am gandit de mult la afacerea asta, stiam ca veninul are un pret mare, dar nu ma gandeam ca se reproduc cu o asemenea rapiditate. Cat despre riscuri, cred ca exista manusi speciale, cu care poti umbla linistit cu ele, problema e ca viperele sar, dar cu 2 doze de antiviperin in congelator la orice ora, nici asta nu mai e o problema atat de mare. Va multumesc pentru idee.

Anonim said...

esti obligat sa ai certificat de provenienta al viperelor si cum la noi sunt ocrotite de lege trebuiesc cumparate din moldova. asa ca avetzi grija nu va jucatzi cu libertatea voastra.

Anonim said...

ai uitat sa spui ca-n Romania nu exista inca legislatie pentru cresterea viperelor ..

Alexander said...

Va multumesc pentru comentariu. Nu sunt pot fi la curent cu toate avizele si toate legile in vigoare privind un domeniu de activitate astfel aceste comentarii sunt foarte folositoare.

Laurentiu said...

minciuni. nimeni nu-ti cumpara veninul care trebuie sa fie certificat. in plus,pt medicamente cantitatea de venin obtinut in conditii controlate la sange, este infima...asadara,daca va apucati toti de crescut vipere ...o sa va uitati la ele ce frumos "sbuara" , 2 cate 2, tinandu-se de mana...

Anonim said...

cam ai dreptate

Anonim said...

ori merge ori nu merge afacerea ? s-au va pricepeti ca la fotbal !!!

Anonim said...

Banuiesc ca ai nevoie de multe avize ca sa detii o crscatorie de vipere pt producere de venin pt scopuri medicale.... Care totus costa

Anonim said...

Buna,

Pentru infiintarea unei ferme de vipere va trebuie un capital de minim 15.000 de euro.
Atentie! Nu aveti voie sa colectati vipere din natura. Trebuie sa le achizitionati de la firme care lucreaza in completa legalitate.
Aveti informatii esentiale aici:
http://www.clubideideafaceri.ro/investitii/cresterea-viperelor-in-ferma-pentru-venin-1012.html

Mult succes!

Trimiteți un comentariu