joi, 22 mai 2008

Curaţătorie de haine...la birou | Idei de Afaceri

     Afacerea se bazează pe faptul ca oamenii au din ce în ce mai puţin timp liber şi în acest timp liber vor să se relaxeze şi să stea cu familia, nu să facă diverse comisioane. M-am gandit la acest tip de afacere când treceam într-o zi pe lângă multele clădiri de birouri din P-ţa Victoriei. 
     
    Afacerea e relativ simplă şi poate fi specializată doar pe curăţatul costumelor, al hainelor de stofă şi a cămăşilor. Se amplasează o curăţătorie în interiorul unei clădiri de birouri, dimineaţă când oamenii vin la servici îţi lasă hainele la curăţatorie, iar seara când pleacă şi le pot lua gata curăţate şi uscate.
    De asemenea se pot face comenzi pentru ca hainele să fie luate direct din birou, fară ca persoana sa mai fie nevoită să stea la coadă. Va fi un aflux de oameni dimineaţă, când oamenii vin la servici pe la 7:30 - 8:30 şi seara când aceştia pleacă pe la 17:00 - 20:00. Nivelul investiţiei va fi în jur de 50.000 euro şi va necesita în jur de 6 angajaţi, dintre care 4 pot fi angajaţi part-time pentru momentele de aglomerare de dimineaţă şi seara.

Articole similare:



0 Comments:

Trimiteți un comentariu