miercuri, 20 august 2008

Afaceri cu pensiuni...pentru animale | Idei de Afaceri

Ideea acestui tip de afacere a pornit din cauza refuzului hotelurilor de a accepta si animalele impreuna cu clientii. Multi iubitori de animale vor sa plece pentru cateva zile de relaxare insa pensiunile si hotelurile nu accepta si animalele. De obicei se roaga prietenii sau familia sa aiba grija de animale pe timpul concediului, dar acest lucru le reduce si lor timpul si asa pretios. Pensiunea nu ar trebuie amplasata in oras datorita zgomotului facut de animale, poate fi amplasata undeva in apropierea orasului, la cel putin 100 m de ultima asezare umana, pentru ca zgomotul sa nu deranjeze pe nimeni. Trebuie construite boxe speciale pentru animale, trebuie canalizare, apa curenta si bineinteles loc de joaca special amenajat. Acoperisul poate fi facut din placi de azbociment, iar izolatia - cu placi din trestie presata. Peretii halei pot fi facuti din trestie, presata in panouri, dupa care vine tencuiala interioara si exterioara. Profiturile nu se lasa asteptate, firma Kris, una dintre cele mai mari compani din Romania care se ocupa cu cazare, dresajul si vanzare de animale, a avut in 2006 o cifra de afaceri de 2 mil. euro dintre care profit 650.000 euro. O zi la pensiunea Kris poate costa intre 10 si 25 de euro. O ora de „dog-keeping” ajunge la 5 euro in Bucuresti si 10 euro in afara Capitalei. Un kilometru cu taxiul companiei costa 1 euro,iar dresajul canin se incadreaza intre 600 si 1000 euro, in functie de rasa si de varsta cainelui.

Articole similare:



2 Comments:

Anonim said...

:) Foarte buna initiativa si are succes si o pot spune incat si eu detin 2 pensiuni in timisoara, se numesc Donna Ana si puteti vizita site-ul pensiunilor http://www.donnaana.ro/

Anonim said...

si eu as vrea sa ma axez pe ceva legat de animale ... inca nu stiu de ce buget dispun pt pornire ... daca ai putea sa-mi zici cam cu cat crezi tu ca ar trebui sa incep si ce personal mi-ar trebui pt asa ceva as fi recunoscator . multumesc anticipat .

Trimiteți un comentariu