joi, 19 iunie 2008

Cum faci o afacere de succes?

Daca ar fi asa de simplu de raspuns sunt sigur ca toata lumea ar reusi in afaceri si ar avea cel putin o afacere de succes. In Romania in acest moment rezista dupa primul an de activitate doar 5-10 % din afacerile infiintate cu un an in urma (sunt optimist). Sunt sigur ca nimeni nu doreste sa isi piarda banii si timpul incercand sa faca o afacere care pana la urma nu va reusi.
1. In primul rand trebuie sa credeti in ideea voastra si in reusita acesteia indiferent ce va spun prietenii sau rudele (intotdeaua va vor spune ca nu va merge, pentru ca ei nu au curajul sa incerce). Cel mai bine este sa cautati oameni obiectivi care sa isi spuna parerea in legatura cu afacerea.
2. In al doilea rand nu trebuie sa va fie frica de cat de greu va fi la inceput, trebuie sa aveti incredere, sa munciti cat mai mult (acum munciti pentru voi) si sa nu uitati ca trebuie sa fiti si director si secretara si agent de vanzari.
3. In al treilea rand trebuie sa va documentati foarte bine inainte de a pune in practica ideea trebuie sa stiti totul in legatura cu domeniul de activitate, cu piata, trebuie sa analizati concurenta, sa vedeti de ce alte afaceri asemanatoare cu ale dumneavoastra nu au reusit, sau dimpotriva au reusit.
4. In al patrulea rand trebuie sa aveti si noroc.

Toate acestea fiind spuse va urez mult succes !

Articole similare:



0 Comments:

Trimiteți un comentariu