marți, 24 iunie 2008

Idei de afaceri de milioane | Idei de afaceri

Continui sa va prezint cateva idei de afaceri mai putin obisnuite sau chiar ciudate, care pentru creatori lor le-au adus milioane de dolari.
1. Doggles este un magazin care comecializeaza produse si accesorii pentru caini. A inceput doar prin a comercializa ochelari de soare pentru caini, dar cu timpul si-a extins activitatea si acum comercializeaza haine, palarii, jucarii, cosmetice, accesorii pentru zgarda. Nimeni nu se astepta la un asemea succes. Acum Doggles are magazine peste tot in lume. Oamenii sunt dispusi sa isi rasfete din ce in ce mai mult animalele si acest lucru se vede in vanzarile Doggles.
2. PickyDomains este o companie specializata in alegerea de nume pentru domeniile de internet. O data cu extinderea WWW si a cumpararii tuturor domeniilor bune din WWW , a fost vazuta oportunitatea de a oferi posibilitatea clientilor sa angajeze o firma specializata pentru ca domeniul lor sa aiba un nume cat mai potrivit cu afacerea pe care o vor desfasura. PickyDomains are un numar de 17 angajati din Rusia, USA, Australia si Noua Zeelanda. Acestia trimit clientilor timp de o luna diferite nume de domenii pe email pana clientul se hotaraste. Intregul serviciu este platit cu 50 $ de catre client, dintre care 25 $ intra in contul PickyDomains si 25 $ in buzunarul celui al carui nume de domeniu a fost ales.

Articole similare:



3 Comments:

Anonim said...

Doggles - si diamante pentru caini :) oricum lumea chiar ca isi rasfata cainii.
Cat despre PickyDomains eu unu nu cred ca i-as folosi !

Anonim said...

foarte interesante idei, totusi cred ca picky domains nu ar avea succes la noi, din cauza mentalitatii, de ce sa dau bani si sa fie bine cand pot sa fac singur si prost

AlexDespreAfaceri said...

Faza cu PickyDomains este foarte faina pentru ca un nume memorabil isi face banii in timp si in ziua de azi e greu sa gasesti un nume fain pentru ca cam tot ce misca si e simplu si usor de retinut e cumparat

Trimiteți un comentariu