vineri, 13 iunie 2008

Sala de Fitness in miscare | Idei de Afaceri

Am gasit o super idee ieri, sa poti sa faci fitness in timp ce te deplasezi de la punctul A la punctul B, chiar daca esti blocat in trafic, sau ai un drum lung de parcurs si tu nu trebuie sa conduci. Bus Bikes este o companie prezenta pentru moment doar in Rio de Janeiro si este prima sala de fitness complet mobila. Sala de fitness a devenit mobila cu ajutorul unui autobuz complet modificat pentru a incapea bicicletele de fitness . In autobuzul Bus Bikes este echipat cu 16 biciclete, la care se adauga un mini vestiar, un sistem audio, un televizor, bineinteles aer conditionat si un instructor care sa supervizeze activitatea "sportivilor". Fiind de abia lansat serviciul se bucura de un real succes si este de asteptat sa se extinda si in alte orase braziliene. M-am gandit ca acest tip de "sala" s-ar putea extinde si sa ofere nu numai mers pe bicicleta ci si benzi de alergare sau aparate de forta, pot fi multe de adaugat intr-un autobuz de marimea aceea, de asemenea autobuzul poate fi unul ecologic, fiind propulsat de puterea celor care pedaleaza, ar fi interesant, nu?
Voi ati merge intr-un asemenea centru de fitness?

Articole similare:



6 Comments:

Anonim said...

Foarte tare ideea, una in bucuresti ar prinde super bine la cat de aglomerat e

Anonim said...

Ar fi o afacere inedita,extrem de productiva si cred eu, s-ar gasi destui clienti.

Anonim said...

Nu cred ca ai putea pune aparate de forta. Si nu neaparat pentru ca ai lucra cu bare + discuri, pentru ca poti lucra la un aparat dintr-ala special, dar si asa, ai nevoie de echilibru. Ori, cand esti intr-un mijloc de transport in miscare, te misti si tu putin. Daca impingi sa zicem 60 (putin) la piept si te dezechilibrezi putin, nu cred ca ti-ar conveni ;)

Pe de alta parte, in Romania cred ca ar prinde, avem destui ciudati, care nu neaparat pentru utilitate s-ar urca intr-un astfel de autobuz, ci mai mult pentru fitze :))

Anonim said...

Si dus unde faci dupa ce termini aceasta miscare?
Investita este foarte mare discutam de cel putin 300000 mii euro

Anonim said...

asa prietene si unde mai exact gasesti tu idei de afaceri...

sala fitness Bucuresti said...

foarte interesanta idee :)

Trimiteți un comentariu