miercuri, 4 iunie 2008

Mancare proaspata online

Compania FreshDirect vinde produse provenite direct de la ferme si de la crescatorii si le livreaza acasa sau la birou la preturi cu 10% pana la 30%mai ieftine fata de magazinele conventionale. Fondatorul companiei FreshDirect este Joe Fedele. Acesta detine o fabrica de procesare de mancare in Queens si le ofera celor care au acces la internet produse proaspete la preturi cu 10-30% mai mici. La fabrica de procesare, angajatii pregatesc produsele dupa toate specificatiile clientilor, fac paine, cafea, produse de patiserie. Cum clientii nu trebuie sa intre in magazin, FreshDirect poate imparti fabrica in diferite medii pentru a putea mentine produsele in conditii optime. De exemplu bananele trebuie tinute in alt loc fata de cartofi pentru ca necesita conditii de pastrare diferite. Printre categoriile site-ului putem gasi : Fructe si legume, Cafea si ceai, Produse de patiserie, Cuptor de paine, Branza si cascaval.
Stiu ca pare veche ideea, dar nu cunosc nici un site care sa ofere produse de la comercianti, poate ma jutati voi cu niste linkuri

Articole similare:



2 Comments:

Anonim said...

tiu ca nu e locul perfect unde sa te intreb ceva dar nu am unde altundeva si te intreb cum imi pot face la blogspot posturi expasibile, adica acele posturi care au "continue reading" ca la wordpress?... spune-mi si mie te rog frumos!

Alexander said...

ti-am dat pm pe blogoree

Trimiteți un comentariu